Ingyenes angolórák

Nem szoktunk ilyen jellegű dolgokat megjelentetni, de ebben az esetben úgy érzem, kivételt tehetünk, mert egyrészt hasznos lehet az angolul tanulóknak, másrészt ingyenes. Az átláthatóság érdekében: nem állok semmilyen kapcsolatban a közleményben szereplő honlappal és egyházzal. Tehát a hír:

Ingyenes angolórákra lehet jelentkezni a www.angolora.info címen. Az órákat angol anyanyelvű misszionáriusok tartják, akik Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza tagjai. Többségük az USA-ból érkezett önkéntes szolgálatra, melynek az is részét képezi, hogy hetente angolórákat tartanak mindenkinek, aki szeretne angolul tanulni. Az órák ingyenesek és mindenki számára nyitottak, ugyanis nincs közük valláshoz. Olyan témákról szólnak, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapi beszélgetésekben. Három csoport van: kezdő, középhaladó és haladó, tehát  bárki megtalálhatja a neki megfelelő szintet. Csak saját füzetre és tollra van szükség. Azoknak ajánljuk, akik anyanyelvi oktatóktól szeretnének tanulni, elsősorban beszédcentrikusan. Előzetes bejelentkezés vagy regisztráció nem szükséges, és bármikor be lehet kapcsolódni a csoportokba. Bővebb információ: www.angolora.info

Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Exit mobile version