Rólunk

Az Angol.info célja, hogy az angolul tanulókat segítse információkkal, tippekkel és hírekkel az angoltanulásban. Két fő témánk az angol nyelvvizsga és az érettségi, de más területekről is igyekszünk összegyűjteni, ami az angolul tanulóknak hasznos lehet.

E-mail címünk: info@angol.info

Az Angol.info szerkesztője Máthé Elek angoltanár, tanított angolt általános és középiskolában, valamint számítógépes nyelvtanítási módszertant leendő angoltanároknak főiskolán. Az Oktatási Minisztériumban a Világ-Nyelv Program Nyelv+számítógép alprogramjának kidolgozásában működött közre, valamint több szakmai napot és konferenciát szervezett nyelvtanároknak a számítógép nyelvtanítási célú felhasználásáról. Az IATEFL Hungary (Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete) elnökségében az internetes kapcsolatok felelőse volt. Ennek keretében kezdeményezője és egyik fejlesztője volt az első hazai teljesen online tanártovábbképző kurzusnak. Négy könyve és több szakcikke jelent meg, számos hazai és nemzetközi konferencián adott elő. 1996 óta publikál az interneten.

Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Exit mobile version