Rólunk

Az Angol.info célja, hogy az angolul tanulókat segítse információkkal, tippekkel és hírekkel az angoltanulásban. Két fő témánk az angol nyelvvizsga és az érettségi, de más területekről is igyekszünk összegyűjteni, ami az angolul tanulóknak hasznos lehet.

E-mail címünk: info@angol.info

me90

Az Angol.info szerkesztője Máthé Elek angoltanár, tanított angolt általános és középiskolában, valamint számítógépes nyelvtanítási módszertant leendő angoltanároknak főiskolán. Az Oktatási Minisztériumban a Világ-Nyelv Program Nyelv+számítógép alprogramjának kidolgozásában működött közre, valamint több szakmai napot és konferenciát szervezett nyelvtanároknak a számítógép nyelvtanítási célú felhasználásáról. Az IATEFL Hungary (Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete) elnökségében az internetes kapcsolatok felelőse volt. Ennek keretében kezdeményezője és egyik fejlesztője volt az első hazai teljesen online tanártovábbképző kurzusnak. Négy könyve és több szakcikke jelent meg, számos hazai és nemzetközi konferencián adott elő. 1996 óta publikál az interneten.

Share

One thought on “Rólunk”

  1. Angol nyelvoktatással foglalkozunk Budapest területén. Módszerünk nem tankönyvszagú, hanem egyedi módszerrel tanítjuk a diákokat. Úgy tanulnak hallgatóink mint ahogy az anyanyelvüket megtanulták. Különös figyelmet fordítunk az élethelyzetekre, amit az órákon szituáció vagy szerepek formájában elsajátítunk. A tanár minden esetben résztvevője a feladatoknak. A módszerünk sikerességét bizonyítja az, hogy több diákunk sikeresen teljesítette az alap, közép vagy a felsőfokú nyelvvizsgát.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..